allcar

Bilsalg

Egeskovvej 147
7000 Fredericia

Få vurderet din bil

Overvejer du at sælge din brugte bil i forbindelse med at du skal have ny bil?
Så lad mig vurdere din brugte bil, så vil jeg komme med en god byttepris til dig.

EN DEL AF 100% AUTOTJEK

100% autotjek er et nyt garantistempel, som giver DIG sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil, uanset mærke og årgang.

Skal du have finansieret din bil?

Hos All Car er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser passer til din privatøkonomi.

Mangler du en drømmebil?

Såfremt vi ikke ligger inde med din drømmebil, skal du ikke tøve med at kontakte os med dine ønsker! Vi indhenter gerne bilen til dig, og vi vil derfor altid give dig 3 bud på en bil for dig indenfor 3 dage. Hvis en af de 3 biler passer dine ønsker, vil den blive købt hjem til dig. Inden købet har du selvfølgelig fået en fast pris inkl afgift, og bilen er selvfølgelig klargjort efter vores strenge kriterier. Du betaler blot 10% af bilen pris i depositum, og så sørger vi for resten.

Hos All Car leverer vi kvalitetsbiler til hele familien.

Vi bestræber os altid på at skabe den bedste relation til kunden, så du i sidste ende mærker forskellen.

Vi er en del af 100% Autotjek, som betyder, at du som kunde får en fejlfri brugtbilstest med, når du køber en bil hos All Car. Derudover samarbejder vi med nogle af de bedste finansielle institutter,  som gør, at du altid får den bedste rådgivning omkring finansiering og leasing af din bil.

Kontakt os direkte, hvis du ønsker at vi finder din næste bil

Se nogle af vores biler

Vi har pt. ingen biler på lager, men ring endelig til os hvis vi skal skaffe en bestemt til dig.