100% Autotjek

Kontakt os

Hvis vi skal finde din næste bil

En del af 100% Autotjek

100% autotjek er et nyt garantistempel, som giver DIG sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil, uanset mærke og årgang.

Allcar er en del af 100% Autotjek. Det betyder, at når du køber en brugt bil, bliver den leveret med en fejlfri brugtbilstest samt 12 mdr. 100% Autotjek garanti og den 1. mdr. gratis forsikring.

100% autotjek er et nyt garantistempel, som giver DIG sikkerhed for kvalitet ved køb af brugt bil, uanset mærke og årgang. Samtidig samler konceptet brugtbilsbranchen på tværs med ens standarder. Konceptet skaber tryghed for DIG ved køb af brugt bil, fordi både forhandlerne og bilerne skal leve op til en lang række krav. Samtidig samler konceptet 100% Autotjek branchen af brugtbilsforhandlere på tværs, fordi de frit kan rådgive DIG om mærke og model uden særinteresser.

Med 100% Autotjek kan DU føle dig tryg ved DIN nye brugte bil

Brugte biler med 100% Autotjek stemplet har også altid 12 måneders Autotjek-Basispakke på motor, gear og turbo, og der er mulighed for at tilkøbe en fuld Tryghedsforsikring. Bilen har ud over forhandlerens eget tjek gennemgået en uvildig brugtbilstest hos en synshal. Servicebog, inklusiv seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter, følger også altid den brugte bil med 100% Autotjek stemplet.
Hvis bilen har elektronisk servicebog, er der vedlagt udskrift af bilens opdaterede servicehistorik. Endelig er bilen fuldstændig klargjort både mekanisk og kosmetisk.
Med 100% Autotjek kan DU føle dig tryg ved DIN nye brugte bil uanset bilmærke og årgang, samt at forhandleren lever op til konceptets høje kvalitetskrav.

Læs mere her: www.100autotjek.dk

Tilkøb

100% autotjek giver også mulighed for tilkøb af udvidet tryghedsforsikring.

Vi sætter fokus på kunden

Over for 100% Autotjek konceptet har forhandlerne forpligtet sig til at gennemtjekke den brugte bil på en lang række punkter. Samtidig skal deres forretninger og værksteder lever op til de fastsatte standarder. Alle brugte biler med kvalitets- og garantimærket 100% Autotjek lever op til en række leveringsbetingelser. Først og fremmest er der altid fuld kilometergaranti.
For forbrugerne betyder det, at bilen kun har kørt det reelle og rigtige antal kilometer, der er oplyst. Desuden medfølger garanti mod skjult restgæld.

Afspil video