Finansiering med Santander

Kontakt os

Hvis vi skal finde din næste bil

vi rådgiver altid ud fra en ærlig og åben tilgang til finansiering.

Hos All Car er vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig en personlig tilpasset finansieringsløsning, hvor både vilkår og priser passer til din privatøkonomi.

Finansieringen kræver ikke meget tid og mange ressourcer og kan være klar i løbet af 5 minutter – dog seneste indenfor 48 timer fra din ansøgning er sendt.

Via vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank kan vi tilbyde meget attraktive lånemuligheder ved køb af din nye brugte bil. Vi tilbyder både køberkontrakt med 20% udbetaling og billån med og uden udbetaling. Begge dele til konkurrencedygtige rentesatser.

Din sikkerhed

Udover et stærkt produkt i selve finansieringen så tilbyder vi til flere af vores lånetyper også en sikkerhed til dig i form af en SAFE forsikring, som giver dig tryghed, hvis du skulle være uheldig at blive arbejdsløs eller ramt af sygdom. Så vil denne forsikring dække dig i op til 12 mdr med betalingen af ydelsen på dit lån.

Safe forsikring

Giver dig tryghed, hvis du skulle være uheldig at blive arbejdsløs eller ramt af sygdom.

Låneberegner

På vores hjemmeside har vi en låneberegner, som også giver dig mulighed for at ansøge direkte. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab finder den bedste løsning til dig.

Se låneberegner

Se hvor meget du kan låne med vores Santander låneberegner