Book service

Er bilen begyndt at larme? Eller trænger den bare til et serviceeftersyn?

Book en tid her! Så finder vi en tid, der passer dig!

Et værksted med fokus på kunden

Vores prispolitik er ganske simple. Vi tjener ikke så meget på de enkelte opgaver, men til gengæld har vi mange opgaver.

Vi har gjort os selv til specialister i at servicere og vedligeholde nye og brugte biler. Dette er din garanti for, at du får den samme høje standard og tryghed, som du kender fra et autoriseret autoværksted. Vi sætter en ære i, at du er velinformeret omkring tilstanden på din bil. Det betyder, at du kender tilstanden her og nu og de forventede omkostninger, der må forventes at komme imellem de serviceeftersyn, bilen skal have. Idet vi har et bredt kendskab til forskellige bilmærker, giver det os mulighed for at kende til evt. svage punkter. Vi har mulighed for at tilbyde serviceaftaler og servicekoncepter, som matcher netop din bil.

Mød ALLCAR Værksted

Vi er DIN lokale mekaniker og DIT lokale værksted. Og vi glæder os til at servicere dig og din bil. Husk, at vi yder 3 års garanti på udført arbejde. Skal vi hjælpe dig med noget, så kontakt os endelig

Afspil video

AUTOVÆRKSTED I FREDERICIA

- Et autoværksted for alle biler

Autoværksted med fokus på kvalitet og service!

All Car er et frit og uafhængigt autoværksted med fokus på kvalitet og service. Vi leverer altid en høj standard og har altid kunden i centrum.

beholder fabriksgaranti

Hos All Car er vi specialister i alle mærker, og med service og reparation på vores autoværksted bevarer du naturligvis fabriksgarantien.

central beliggenhed

Med autoværkstedets centrale beliggenhed i Fredericia dækker vi hele Trekantsområdet samt Middelfart.

Vi tror på gode relationer mellem kunde og autoværksted!

Vi tror på, at gode relationer med kunder, leverandører og ansatte skaber de bedste resultater. På vores autoværksted ser vi derfor ikke kun bilen. Vi ser kunden og stræber altid efter at skabe en tillidsfuld relation, så kunden altid føler, at det er en god oplevelse at besøge vores autoværksted.

Fullservice værksted

Vi er et fullservice autoværksted. Det betyder, at vi som udgangspunkt kan servicere og reparere alle typer af biler. Og kan vi mod forventning ikke løse opgaven, har vi en lang række professionelle samarbejdspartnere at trække på.