Au2cloud

au2cloud er fremtiden!

Her kan du holde styr på din flåde, servicetidspunkt og kørelogbog (kan bruges til eksempelvis SKAT).

Vi monterer en enhed i bilens OBD-stik, og derved kan vi hele tiden hente data fra bilen, og skulle der være problemer, kan vi udlæse fejl, selvom bilen ikke holder på værkstedet.
Forskellen mellem au2cloud og andre løsninger er, at au2cloud har indbygget et sim-kort, og derfor har vi mulighed for at kunne ”tale” med bilen hele tiden.

Godkendt kørebog.

Du kan med app’en på din mobil holde helt styr på din kørselsregnskab til skat. Det eneste, du skal gøre, er at markere, om turen fra A til B er privat eller erhvervskørsel. Du kan nemt og hurtigt overføre al data til din computer.

Flådestyring

Hvis man har flere køretøjer i flåden, kan man fra central hold se, hvor køretøjerne er, og man kan derved hele tiden flytte et køretøj, som er tæt på en evt. ny opgave eller andre ting, som kræver en løsning her og nu. Det er også muligt at se, hvornår bilen skal til serviceeftersyn, og derved har du nemmere ved at planlægge hverdagen for hele din flåde. Fordelene er mange, uanset om flåden er på 5 eller 5000 stk.

værkstedet kan

Værkstedet kan hele tiden udlæse fejl, se parameter på batterispænding, brændstofforbrug og mange andre ting, som kan være med til at gøre et værkstedsophold nemmere og hurtigere, da værkstedet ”kender” fejlen på forhånd og derfor har mulighed for at have reservedele på lager, når bilen kommer til værkstedet. Værkstedet kan overtage serviceindkaldelse og derved hjælpe med indkaldelse af køretøjer i tide, og Du spare tid og evt. en medarbejder, som skal sidde og holde styr på flåden.

au2cloud kan indgå i en serviceaftale eller kan købes og have som en mdr. ydelse. Kontakt All Car og hør meget mere om fremtiden og hvilken løsning, der passer dig eller dit firma bedst.